діагностування батареї, стартера і генератора

Прилад Advanced Battery and Electrical System Diagnostics вимірює і аналізує посистемно батарею, роботу стартера і генератора з наступним принтуваням протоколу результатів.

З допомогою прилада EXP – 1000 HD Analyzer фірми MITRONIX більш глобальніше можливо проводити діагностику тих самих систем і находити “протікання” “витікання” струму (розряду акумулятора).

Досвідчені механіки нашого підприємства з допомогою прилада ЕХР – 1000 НD фірми MIDTRONICS проводять глобальну діагностику акумулятурної батареї, стартера, і напруги генератора а також величину “витікання” струму при виключеному двигуні. Це дуже важливі моменти в електроніці сучасного автомобіля. Стартер, генератор може “видавати” (електричні збої) і вони можуть впливати негативно на роботу електроних блоків керування.

Дуже важливо щоб напруга генератора була (зглажена) в роботі, без різких скачків і коливань. Незначні коливання напруги генератора яку можна побачити завдяки високій точності прилада приводять до загорання лампочок на панелі (насправді несправності не існує), часткового або повного виходу з ладу будь якого з блоків, сенсорів, актюаторів. Це повторюється поки не відремонтувати генератор.

Comments are closed.